Ποντάρουμε στην διασκέδαση μέσω pc

Η πρώτη full retail έκδοση του EVE Online στην Ελλάδα!
Τον Δεκέμβριο του 2007, η CCP κυκλοφόρησε το 83ο expansion, το EVE Online: Trinity, που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν πάνω από 230.000 gamers παγκοσμίως. Το EVE Online, έχει φτάσει στο ρεκόρ νούμερο ταυτόχρονων χρηστών (PCU – Peak Concurent Users) για MMO επιστημονικής φαντασίας, το οποίο είναι 41.841 χρήστες. Οι developers της εταιρείας είχαν βάλει στοίχημα οτι 8α ξεπεράσουν τους 50.000 και είναι πλέον πολύ κοντά σε αυτό το νούμερο.

Η retail έκδοσή σε DVD case, παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να εγκαταστήσετε το EVE Online, είτε στήν Classic version με δυνατότητα
απεικόνισης “classic graphics” ή Trinity version με δυνατότητα απεικόνισης “premium graphics” (ανάλογα με την σύνθεση του υπολογιστή σας ) και να μπείτε αμέσως στη δράση.

Το Eve Online είναι κάτι παραπάνω από ένα καταπληκτικό παιχνίδι! Είναι ένας αναδυόμενος ψηφιακός κόσμος!
H συσκευασία περιλαμβάνει:

1. DVD με τον client και δυνατότητα εγκατάστασης Classic ή Trinity version (classic ή premium graphics).
2. 30 ημέρες χρόνο παιχνιδιού.
3. Οδηγό γρήγορης εκκίνησης στα Ελληνικά.
4. Δώρο! Κάρτα χρόνου με επιπλέον 30 ημέρες χρόνο παιχνιδιού.
5. Δώρο! Audio CD με τό περίφημο Soundtrack της έκδοσης Trinity.
Η επική ιστορία του παιχνιδιού ξεκινάει απο τις ακτές της Tortage, οπού σας ξέβρασε το κύμα ύστερα απο το ναυάγιο της γαλέρας μεταφοράς σκλάβων που σας μετέφερε το οποίο στέγαζε καζίνο και πολυτελέστατα δωμάτια. Με κουρελιασμένα ρούχα, ένα σπασμένο ραβδί και πλήρη απώλεια μνήμης ετοιμαστείτε για να περιπλανηθείτε στο αχανές, αφιλόξενο περιβάλλον της Hyboria, ένα μυθικό μέρος γεμάτο απο αδίστακτες θεότητες, αιμοδιψή τέρατα και ατρόμητους πολεμιστές. Ταϊστε σάρκα την λεπίδα σας αναζητώντας τις προκλήσεις στις σκοτεινότερες γωνίες του ηρωικού περιβάλλοντος του Robert Howard στο βραβευμένο και πιο αναμενόμενο παιχνίδι των τελευταίων ετών που θα δοκιμάσει στο όριο τις δυνάμεις ανθρώπου και μηχανής.